M: +31(0)6 27132662
B&B PeperZzz
IMG_0372
B

Aan de zijkant van ons huis in Bergen NH hebben we een mooi en gezellig gastenverblijf, B&B PeperZzz.  We hebben één tweepersoonskamer met eigen ingang, badkamer, tv, terras, koffie- en theefaciliteiten, wifi en gratis parkeermogelijkheid.

We wonen in een rustige, groene buurt op loopafstand van het levendige dorpscentrum.

Het strand van Bergen aan Zee ligt op 6 km afstand en is behalve met de auto ook goed per fiets te bereiken via een prachtige route door de duinen of via de Eeuwige Laan. In het bos/duingebied lopen vele wandelpaden en er is een pittig MTB parcours voor de liefhebbers.

De stranden van Egmond aan Zee, Schoorl en Camperduin zijn aanraders. Maar ook een bezoek aan Alkmaar, Hoorn of Haarlem is altijd leuk. En niet te vergeten ons filmhuis Cinebergen, museum Kranenburgh en de jaarlijkse Kunst10daagse in oktober. Kortom, genoeg te doen en te beleven!

In de periode november-maart is het mogelijk de kamer voor één nacht te boeken, gedurende de rest van het jaar is een verblijf van twee nachten het minimum. Je kunt de kamer reserveren via onderstaande link van bedandbreakfast.nl

We staan ook vermeld op Booking.com.

B&B PeperZzz

Check direct beschikbaarheid

Presentatiepagina van bed en breakfast PeperZzz in Bergen
B&B PeperZzz
B&B PeperZzz
B&B PeperZzz
B&B PeperZzz